Home » Over ons

Over ons

bertil_wijst_aan

Bertil Lie Kwie

  • Ontwerper
  • Projectmanager
Twan-Bertil_2

Team Webrebel

1 + 1 = 3

Twan_wijst_aan

Twan van Landschoot

  • Ontwerper
  • Developer

Over ons

Twan-Bertil_2

Bertil Lie Kwie

  • Ontwerper
  • Projectmanager

Team Webrebel

1 + 1 = 3

Twan van Landschoot

  • Ontwerper
  • Developer

Bertil

Twan

Webrebel is het samenwerkingsverband van Bertil en Twan

Wij werken al jaren samen aan grote en kleine projecten. Van origine zijn wij beide ontwerper. Twan heeft zijn focus op techniek gelegd. Bertil is gespecialiseerd in gebruikerservaring (UX/UI) en projectmanagement. Ontwerpen met een hoge impact op de gebruikerservaring is de basis van alles wat we doen.

Missie

Klanten helpen met hun online strategie door slimme systemen te gebruiken die een positieve impact hebben op hun organisatiedoelstellingen.

Pakket of project?

Onder de naam Webrebel bundelen wij meer dan dertig jaar ervaring samen in drie aantrekkelijk geprijsde pakketten. Je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk projecten. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom WordPress?

Wereldwijd draait ruim 30% van alle websites op dit content management systeem (CMS). Daar is ook een goede reden voor: WordPress is gebruikersvriendelijk én open source.

Onze werkwijze

Wij laten zien dat er betere manieren zijn om software te ontwikkelen  door in de praktijk aan te tonen dat dit werkt en door anderen ermee te helpen. Daarom verkiezen we:

Mensen en hun onderlinge interactie boven processen en hulpmiddelen
Werkende software boven allesomvattende documentatie
Samenwerking met de klant boven contractonderhandelingen
Inspelen op verandering boven het volgen van een plan

Hoewel wij waardering hebben voor al hetgeen aan de rechterkant staat vermeld,
hechten wij méér waarde aan wat aan de linkerzijde wordt genoemd.
Bron: Agile manifesto

Waarom een website en welk probleem gaan we daarmee oplossen? We kijken samen met jou van buiten (de zogenaamde klantreis) naar binnen (jouw propositie). Ja, onze focus ligt op bezoekers en gebruikers van je website. Zij blij, jij blij!

In deze fase vertalen we wensen en eisen naar schetsen, scenario's en een navigatiestructuur: kijk hier, klik daar, scroll, etc.

We vertalen het functionele ontwerp naar een online prototype. Dit prototype gebruiken we om te testen en deze te vullen met tekst, foto's, etc. Zo kunnen we samen beoordelen of je nieuwe website voldoet aan de functionaliteiten die we hebben afgesproken.

In deze fase wordt het tijd om je nieuwe website te gaan vullen met definitieve teksten, afbeeldingen, producten, prijzen, etc. Wij besteden aandacht aan de uitwerking van de details: de leesbaarheid en 'look and feel' (vormgeving) van je website.

Je nieuwe website is klaar en kan live! Je krijgt van ons instructies en een handleiding om je website zelf te beheren. 

We bekijken samen of ondersteuning nodig is. Een strippenkaart met gereduceerd tarief kan handig zijn voor toekomstige aanpassingen want de eerste versie van een website is zelden 100% af.

Tools die we dagelijks gebruiken

Wij verfijnen onze WordPress tools en skills voortdurend met de meest vertrouwde plugins en technologieën die beschikbaar zijn.